Een hele snelle bevalling

De geboorte van Jackie.

"Hi Christie, met Melissa, ik moest jou van Sandra bellen als de bevalling zou beginnen? Mijn vliezen zijn gebroken, maar ik heb nog geen actieve weeën. Zodra die beginnen kan het wel heel snel gaan."

Daar stond ik in de Albert Heijn met een blik knakworsten in mijn ene hand (voor de jongens) en de telefoon in de andere. Het was het eind van de middag en eigenlijk had ik geen telefoontje meer verwacht. Ik stond voor de laatste keer op wacht als back-up voor collega Sandra van der Kolk, die een bruiloft fotografeerde die dag.
Ik betaalde snel de knakworsten voor de jongens en fietste snel naar huis. Op de fiets belde ik Miquel met de mededeling dat ik naar Coevorden moest omdat de bevalling begonnen was. Hij was bijna klaar en intussen kon Steijn wel even oppassen (soms heerlijk dat je al tienerzonen hebt en wel even willen oppassen).

Ga ik het halen?

Tien minuten na ons telefoongesprek stap ik in de auto en rij richting Coevorden. Gelukkig gaat de route via Duitsland (hoera voor de 100 km wegen :D) en 40 min later loop ik het huis binnen. Ik draai me om en roep 'Nee ik ben te laat?' (Melissa vertelde me later: "Je had je gezicht moeten zien toen je binnen kwam hahaha."
Hun meisje was echt net geboren, ook de verloskundige was net op tijd, zo snel ging het dus.

Ik blijf heerlijk nog een paar uur en leg alle eerste momenten vast. Jackie is hun 5e kindje. En niet veel later komen 2 trotse zussen en 2 trotse broers naar binnen en verwelkomen hun prachtige zusje.

geboortefotograaf Overijssel
geboortefotografie Drenthe

Ben je zwanger en zou je graag de geboorte van jullie kindje door mij laten vastleggen? Neem dan contact op via het formulier en geef je uitgerekende datum door 🙂

Share this story