christie

'it's a beautiful thing

when a career and a passion

come together!'

Ik ben Christie, de fotograaf achter de camera..

..getrouwd met Miquel, de liefste (en grappigste) man die ik ooit heb ontmoet. We zijn samen sinds 2005 en in 2006 werd onze oudste zoon Steijn geboren. Steijn is een jongen met een heel zacht en zorgzaam karakter en heeft een echte passie voor voetbal. Alles wat rond is moet aan de voet en vliegt de kamer door. In 2008 kwam Mees. Een heerlijke eigenwijze jongen met een sterke eigen wil. Dat was ook het jaar dat mijn man en ik trouwden. Hoogzwanger was ik van onze tweede zoon. Het was een hele warme zonnige dag in mei in Boekelo. Een geweldige liefdevolle dag samen met onze familie en beste vrienden en natuurlijk Steijn die net kon lopen.

Heel lang leek het erop dat het bij twee kindjes zou blijven, maar in 2013 kwamen we erachter dat Sil in januari 2014 ons gezin zou komen versterken. Sil is voor ons allemaal een cadeautje. Hij is altijd vrolijk, zingt en is helemaal weg van alles met wielen. Geef hem een autootje en Sil springt een gat in de lucht. Nu lijkt het bijna alsof mijn gezin perfect is, of niet? Nou nee hoor, af en toe kan ik ze wel achter het behang plakken 😉 Als jongensmoeder moet je opgewassen zijn tegen luidruchtigheid, je prulletjes die kapot vallen (“oeps, sorry mam zag het niet”) en het gaat 9 van de 10 keer over alles van wat in de broek zit en bedekt is voor een reden!

Ik heb in het begin bijna alleen maar geposeerde shoots gedaan, ook met kinderen en ja ook newborns. Had een posingbag (zoals dat zo mooi heet), ontelbare haarbandjes, mutsjes en achtergronddoeken en ga zo maar door. Maar iets klikte nooit. Ik kon er in het begin mijn vinger niet op leggen. De mooie momenten tijdens een sessie waren voor mij altijd de momenten die ouders met hun kinderen hadden als ze zaten te wachten. De knuffels, samen keuvelen. Dat was wat ik vast wilde leggen, dit wilde ik. Net zoals ik bij mijn eigen kinderen altijd al deed en nog steeds doe.

Mijn aanpak is documentaire fotografie: dus niet poseren maar zoals het leven écht is.
Spontane, ongedwongen en pure fotografie, jullie leven in foto's.

Laten we samen herinneringen maken.

Warme groeten, Christie

Meet the family

awards

FEARLESS FAMILY AWARD

WEDDISON WEDDING AWARD

THIS is REPORTAGE FAMILY AWARD

Get in touch

MASTERS OF WEDDING PHOTOGRAPHY

FAMILY PHOTOJOURNALIST AWARD

Contact Me