Trouwen in Hengelo

trouwceremonie Twentse Bierbrouwerij

Een relaxte ochtend.

Ik leerde Kim en Rob kennen tijdens een kennismakingsgesprek via Skype in januari. Het was een heerlijk ontspannen gesprek waarbij we vooral gezellig kletsten over van alles en nog wat. En natuurlijk ook over de bruiloft. Ze wilden trouwen op 6 mei bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo.

Op de dag van de bruiloft startte ik bij hun thuis waar Kim samen met familie bezig was zich klaar te maken. Het was een vrolijke boel met een lach en een traan. Rob was in het huis van zijn ouders een paar straten verderop, daar ben ik na de lunch naar toe gereden. Met de hulp van zijn vader kleedde hij zich daar om.

visagiste maakt de bruid op
moeder van de bruidegom wordt opgemaakt door de visagiste en bekijkt het resultaat
de kat van het bruidspaar
bruid en schoonmoeder momentje tijdens het omkleden
bruid wordt geholpen tijdens het aankleden
bruidegom kleedt zich om
vader helpt zijn zoon met zijn trouwpak

De ceremonie

In een prachtige auto van de buren reden ze naar de Twentse Bierbrouwerij op nog geen 5 minuten rijden. Het hele feest zou plaats vinden op deze plek. Zelf vind ik erg fijn als alles op 1 plek plaats vindt.
De ceremonie vond plaats onder een mooie tent. Het was erg warm die dag, dus een beetje schaduw voor de gasten was wel fijn. Een ceremonie waar veel gelachen werd, maar waar ook een traan werd gelaten. De liefde voor elkaar was voelbaar, maar ook de warmte onderling met al hun gasten.

op weg met de auto naar de ceremonie
de vader van de bruid
de babs kletst met de kinderen om de ceremonie te bespreken
kindje tijdens trouwceremonie
de eerste kus
bruidspaar loopt weg na de ceremonie

Het is feest

Na de ceremonie was er tijd voor ontspanning. Er werd vrolijk gekletst, de aanwezige kinderen speelden in het veld erachter en er werd gegeten en gedronken. Er was één foto die ze graag wilden maken en dat was het oplaten van witte ballonnen. Naast de Brouwerij was een prachtig veld dat er heel geschikt voor was, helemaal met die mooie Hollandse blauwe lucht met wolken die we hadden op die dag.

En ooohhh wat kun je heerlijk eten bij de Twentse Bierbrouwerij, wat een fijne plek om te trouwen en feest te vieren en ontzettend vriendelijk personeel.

witte ballonnen oplaten na de trouwceremonie bij de Twentse Bierbrouwerij
de borrel
feliciteren na de ceremonie
de zus van de bruidegom heeft een speech tijdens het diner
kinderen spelen tijdens diner
toosten tijdens het diner
de fotobooth
moeder en kinderen op dansvloer bij bruiloft
band treedt op tijdens trouwfeest
op de dansvloer
trouwfeest bij de Twentse bierbrouwerij
trouwfeest in Hengelo

Gaan jullie trouwen?

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf en zijn jullie enthousiast over mijn werk? Neem dan contact op via de knop hieronder en vraag of ik nog beschikbaar ben om jullie dag vast te leggen. Kennismaken is altijd vrijblijvend.

Share this story