Feest in de Holtweijde in Lattrop

Oma 75 Jaar | 20 oktober 2023

De 75e verjaardag van oma werd gevierd op de Holtweijde in Lattrop. Alle kinderen en kleinkinderen waren deze paar dagen samen.

ik startte mijn ochtend in één van de huisjes waar ik vrolijk werd ontvangen. Alles was al klaar en gereed gemaakt voor oma in het restaurant, waar ze samen zouden ontbijten.

Maar eerst moest oma opgehaald worden in het hotel, waar ze heerlijk haar eigen kamer had.  Met de hele stoet liepen we door de regen naar de ingang van het hotel op weg naar haar kamer.

Gelukkig was oma wel op de hoogte gebracht dat ik zou komen die ochtend om het hele feest vast te leggen.

Bij binnenkomst werd ze gefeliciteerd en werd haar hele hotelkamer versierd met slingers. Het was een vrolijke gezellige boel.

In het restaurant was een hoek gereserveerd en helemaal versierd. De gasten die al aan het ontbijten waren keken verrast op dat een fotograaf mee was. Gelukkig ben ik wel wat gewend 😉  Ook een supermarkt is niet vreemd voor mij. 😀

Na een heerlijk ontbijt met een mooie en ontroerende speech van oma was het tijd voor de volwassenen om even te relaxen en de kinderen zochten een plekje in de bibliotheek op om een spel te spelen.

Al met al een geweldige ochtend, ondanks alle regen die dag. Ik heb genoten, met een heerlijke reportage als resultaat, waar de familie nog heel lang van kan nagenieten.

Wil jij dit ook voort jouw familie? Is er iemand binnenkort jarig en wil je dit laten vastleggen? Neem dan contact op via de contact pagina.

Share this story