Loveshoot in Enschede

Een Loveshoot...maar dan anders!

Marloes kende ik al van de opening van de Ronald MacDonald woonkamer in het MST in Enschede. Daar fotografeerde ik twee dagen de feestelijke opening en Marloes richtte de woonkamer in. Haar ontwerp sprak mij direct aan en past perfect bij haar persoonlijkheid.

Toen ik begin 2023 een oproep plaatste voor een aantal stellen die mee wilden werken aan een 'loveshoot...maar dan anders' kreeg ik een bericht via Instagram van haar. Zij en haar man Robert wilden dit wel. Ze schreven dat ze getrouwd zijn in 2018, maar dat het maken van foto's van de dag erbij ingeschoten waren. Deze loveshoot zouden geen 'statige' geposeerde portretten worden, maar een ochtend uit hun leven samen als stel.

Die ochtend reed ik naar Enschede. De stad die voor mij nog steeds vertrouwd aan voelt, ook al ben ik er in 2015 vertrokken.

Ik werd warm onthaalt bij Robert en Marloes thuis. Een huis die helemaal past bij Marloes zoals ik haar destijds heb leren kennen. Vrolijk en kleurrijk!

Na even bijgekletst te hebben met koffie zijn we naar het park op Stroinkslanden gereden, waar we een goede wandeling hebben gemaakt. Bij hen thuis werden we opgewacht door de katten, die heerlijk vertroeteld werden en na de lunch vertrok ik weer naar Ootmarsum.

Dank je wel Robert en Marloes voor deze ochtend en dat ik een klein deel van jullie liefde voor elkaar mocht vastleggen.

Wil jij dit nu ook? Neem dan via onderstaande knop contact met mij op.

Ben je nieuwsgierig naar het werk van Marloes? Onderaan het blog vind je de link naar haar website. Thank me later 😉

Share this story