Familiedag op de Morskieft

Familiedag speeltuin Morskieft

Een heerlijk chaos ontstond toen deze familie ging klaar staan voor een groepsfoto. Het komt namelijk niet vaak voor dat ze allemaal tegelijkertijd samen zijn. Drie dagen voor hun familiedag nam Evert contact met mij op met de vraag of ik tijd zou hebben om foto's te maken. Ze wilden heel graag een foto met de hele groep en daarnaast foto's van de sfeer van die middag.

Natuurlijk wilde ik dat doen en zo reed ik op zaterdagmiddag naar de Morskieft in Reutum, een speeltuin die mij niet onbekend is, omdat ik er zelf ook met mijn gezin regelmatig naar toe ga in de weekenden als het mooi weer. De kinderen vermaken zich prima en wij kunnen lekker op het mooie terras zitten 😉

Hebben jullie binnenkort een familiedag? Of een weekend? Neem dan contact met mij op met onderstaande knop voor meer informatie en hoe een familiereportage bij mij eruit ziet. (Geen witte shirtjes en blauwe spijkerbroeken, niet netjes in het gareel, maar zoals jullie zijn. 🙂 )

Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft
Familiedag speeltuin Morskieft

Share this story