fbpx

Day in the Life Newborn in Zwolle

Drie jaar geleden ontmoette ik Anneke en Gert tijdens een zwangerschaps- en newborn reportage.

In die tijd fotografeerde ik nog geposeerd. Omdat ik destijds dacht dat dat zo hoorde. Alle newborns werden neergelegd op een beanbag, met strikjes en doekjes. Een jaar hierna fotografeerde ik voor het eerst een newborn documentair en ik was verkocht.

meisje speelt op bed van ouders
Afgelopen december zag ik hen terug tijdens een Day in the Life reportage bij Anneke's ouders thuis in Hengelo. Ze vertelden me dat ze zwanger waren van hun tweede kindje en afgelopen juli mocht ik weer naar Zwolle komen voor een newbornreportage, maar nu een documentaire newborn reportage. Het was een super ochtend. Lise is een echte peuter met haar, soms wat ondeugende, ontdekkingstocht. Maar als grote zus stapel gek op haar kleine broertje Imre.

papa smeert boterham voor peuter

newborn kijkt in camera

newborn huilt

peuter kijkt in keuken la

peuter kijkt in keukenla

moeder kleedt newborn aan en peuter speelt met water

newborn in bad

Wil je meer informatie over een newborn reportage voor jullie gezin? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina

Share this story

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy