Trouwfotografie Almelo – Marc en Sophie

Op 2 juni 2018 trouwden Marc en Sophie in Almelo. De ceremonie werd gehouden in de tuin van het ouderlijk huis van Sophie.
Een prachtige locatie aan de rand van de Almelo. In een romantisch prieeltje.

De dag begon regenachtig maar aan het eind van de ochtend werd het langzaamaan droog. Ik parkeerde mijn auto in het weiland achter het huis en kwam aanlopen, parasols waren al opgezet. Mocht het gaan regenen dan zaten alle gasten heerlijk droog.  Het bruidspaar mocht plaats nemen in de het prieeltje samen met de ouders en de getuigen.

De ceremonie was er één vol humor door Jelle Kuiper. Ik moest zelf ook in de gaten houden dat ik wel door bleef fotograferen, omdat ik zelf eigenlijk ook continu moest lachen. Tijdens de speeches van de ouders viel mijn oog op de bruidsmeisjes die in plaats van te luisteren zich volledig stortte op de prachtige taart die aan de andere kant van de tuin al klaar stond.

trouwceremonie in de tuin

bruidsmeisjes snoepen van taart

Na de ceremonie en de taart volgde een receptie in de tuin van het ouderlijk huis van Sophie. Omgeven door hun naaste familie en beste vrienden. 

luieren op luchtkussen
luchtkussen tijdens bruiloft
bruids huilt tijdens speech
bruidsjonker tijdens ceremonie
bruidskinderen samen met de babs
kinderen spelen op luchtkussen
de eerste kus
gasten tijdens ceremonie
Wil je weten of ik beschikbaar ben tijdens jullie bruiloft? 
Neem dan contact met mij op via de contactpagina

Marc en Sophie 2 juni 2018 from Christie Agema on Vimeo.

Share this story