fbpx

Over mij

christie agema zelfportret

Dit ben ik....

Christie, getrouwd met Miquel,de liefste (en grappigste) man die ik ooit heb ontmoet. We zijn nu 13 jaar samen en in 2006 werd onze oudste zoon Steijn geboren. Steijn is een jongen met een heel zacht en zorgzaam karakter en heeft een echte passie voor voetbal. Alles wat rond is moet aan de voet en vliegt de kamer door. In 2008 kwam Mees. Een heerlijke eigenwijze jongen met een sterke eigen wil.

Heel lang leek het erop dat het bij twee kindjes zou blijven, maar in 2013 kwamen we erachter dat Sil in januari 2014 ons gezin zou komen versterken. Sil is voor ons allemaal een cadeautje. Hij is altijd vrolijk, zingt en is helemaal weg van alles met wielen. Geef hem een autootje en Sil springt een gat in de lucht.
Nu lijkt het bijna alsof mijn gezin perfect is, of niet? Nou nee hoor, af en toe kan ik ze wel achter het behang plakken ;) Als jongensmoeder moet je opgewassen zijn tegen luidruchtigheid, je prulletjes die kapot vallen (“oeps, sorry mam zag het niet”) en het gaat 9 van de 10 keer over alles van wat in de broek zit en bedekt is voor een reden!

Ik heb in het begin bijna alleen maar geposeerde shoots gedaan, ook met kinderen en ja ook newborns. Had een posingbag (zoals dat zo mooi heet), ontelbare haarbandjes, mutsjes en achtergronddoeken en ga zo maar door. Maar iets klikte nooit. Ik kon er in het begin mijn vinger niet op leggen. De mooie momenten tijdens een sessie waren voor mij altijd de momenten die ouders met hun kinderen hadden als ze zaten te wachten. De knuffels, samen keuvelen. Dat was wat ik vast wilde leggen, dit wilde ik. Net zoals ik bij mijn eigen kinderen altijd al deed en nog steeds doe.

Mijn aanpak is documentaire fotografie: dus niet poseren maar zoals het leven écht is. Spontane, ongedwongen en pure fotografie, jullie leven in foto's.
Laten we samen herinneringen maken.

Lieve groeten, Christie

Midgetgolf met het gezin
broertjes spelen op de bank
kinderen voetballen in tuin
christie Agema
/
CLOSE MENU
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy