fbpx

Mentoring fotografie

meisje speelt in de speeltuin

"PLAY IS THE HIGHEST FORM OF RESEARCH" ~Albert Einstein~

fotograferen bij gezinnen

Mentoring Day in the Life fotografie

Voor fotografen, ondernemers, influencers, bloggers

Day in the life fotografie is een term die je steeds vaker hoort.
Maar wat is het eigenlijk? En hoe pak je zo’n reportage aan? Ben je onzichtbaar? Of juist helemaal niet?

Misschien ben je wel een blogger en heb je mooie beelden nodig die jouw verhaal versterken? Voor je blog of je Instagram?

Tijdens deze privé mentoring, 1-op-1 begeleiding gaan we samen bekijken wat jij wilt leren en maken we samen een plan.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Na het bepalen en opschrijven  van jouw persoonlijke leerdoelen gaan we aan de slag. Jij gaat aan de slag! 😉
Door middel van reportages die je zelf gaat inplannen gaan we je werk bespreken en zul je zien dat het steeds beter gaat.

Waar begin je nu eigenlijk tijdens een Day in the Life?
Is het waar dat je een vlieg aan de muur bent en niks zegt?
Hoe weet je nu welke momenten je moet hebben? En hoe ga je selecteren? Hoe kies je je sterkste foto uit die hele serie foto’s?

Tijdens de begeleiding kun je me alles vragen.

fotograaf aan het werk
mama kust dochtertjes

Foto gemaakt door Kim

student aan het werk tijdens mentorsessie

WAT ANDEREN ZEGGEN..

Hoe ervaart Kim haar begeleiding door mij?

Mijn naam is Kim en ik loop stage bij Christie.
Ik raakte met Christie aan de praat op de bruiloft van mijn schoonzus waar zij de trouwreportage maakte. Ik heb haar visitekaartje gekregen en ben ik haar pagina’s op social-media gaan opzoeken. Haar stijl sprak mij erg aan en ik vond haar werk geweldig.

Daarna heb ik contact met haar opgenomen, omdat ik op zoek was naar een stageplek en ik heel graag van Christie wilde leren. Ik loop nu sinds begin september stage en ik heb al heel veel van Christie geleerd. Ik ben bij verschillende gezinnen langs geweest om een ‘day in the life’ reportage te maken. Na elke reportage bespreekt Christie alle foto’s met mij. Hierdoor leert ze mij anders naar dingen te kijken en geeft ze mij heel veel tips en feedback.
Ook is ze een keer met mij mee geweest naar een gezin om mij tijdens het fotograferen te observeren en tips te geven. Ik ben ook mee geweest met Christie toen ze een familiereportage en een bruidsreportage ging vastleggen. Hier mocht ik toen zelf ook fotograferen en daar heb ik toen ook heel veel van geleerd.
Ze helpt mij ook bij de nabewerking van mijn foto’s.
Tijdens deze stage vindt ze het wel heel belangrijk dat ik mijn eigen stijl ontwikkel. Deze stage is erg zinvol voor mij en ik ga met veel plezier naar mijn stageadres toe.

AANVULLENDE INFORMATIE

  • Tarief: € 80 per uur excl BTW.
  • Pakket 3 uur 1-op-1 begeleiding: € 225 excl BTW (€ 272,25 incl BTW).
  • Privé mentoring kan ook via een maand of een half jaar traject.
  • Je kunt je camera bedienen. Ik ga er vanuit dat je al redelijk in de manuele stand kunt fotograferen. ISO, sluitertijd en diafragma zijn termen die je kent.
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW.
  • Na afloop kom je in een besloten Facebook groep waar je vragen kunt blijven stellen en je foto’s kunt delen.
CLOSE MENU
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy