fbpx
7 januari 2019 /

365 dagen project 2019 - week 1

Dit jaar start ik met een 365 dagen project. Elke dag een foto uit mijn leven. Ik wil wekelijks een blog schrijven zodat jullie kunnen zien hoe mijn week eruit zag en wat ik en mijn gezin hebben meegemaakt.

Het jaar begon met de foto hierboven. Het opruimen van al het vuurwerk. Mijn twee oudsten zijn er gek op. Weken heb ik moeten aanhoren: “Mam, wanneer gaan we vuurwerk halen? Is het al zover?”

En eindelijk was het zover en wat hebben ze een lol gehad. Samen met de buurjongen. Gelukkig gaan ze nog niet ‘de wijk in’, maar blijven ze hier voor. Ook de jongste vond het prachtig, met zijn vuurwerkbrilletje op, kijken naar wat zijn broers en de buurkinderen afstaken. De volgende dag hielp hij ook fanatiek mee met het opruimen.


hond en kat spelen op bank
365/2

Dag twee van dit jaar was de dag dat Sil 5 jaar oud werd. Hierboven wachtend op de oma’s en opa’s. Het trok zich niks aan van Lotje (onze Westie) en Boris (onze britse korthaar) die rollend over de bank stuiterden.

taart in stukjes snijden
365/3

Lise-Lotte had weer een prachtige taart gemaakt voor Sil. Nu een Super Wings taart. Gevuld met chocolade, Sil’s lievelingssmaak…als het maar chocola is 😉 De dag erna was er nog een redelijk stuk over, deze werd gebruikt als toetje in plaats van de vla. Aan papa de eer om hem aan te snijden….dit moet natuurlijk wel heel precies gebeuren!
Is dat bij jullie ook zo?

broetjes spelen in het trampoline park
365/4

De laatste officiële dag van de kerstvakantie brak aan. Het regende al dagen en de jongens wilden graag springen in het trampoline park. Bounz in Enschede is het enige park waar hun kleine broertje Sil ook mag springen. Dus was de keus heel snel gemaakt. De heren vonden het geweldig en op de weg terug naar huis was het erg stil achterin de auto. 😉

vader en zoon doen boodschappen
365/5

De zaterdag staat bij ons altijd in het teken van boodschappen doen. Omdat het zo druilerig was zijn we deze keer wat later naar Appie gegaan. En Sil en Miquel baalden, want alle hapjes waren op…. Op 1 worstje na dan 🙂
Ik had die middag de Fuji meegenomen in plaats van mijn Canon. Ik moet er weer erg aan wennen. Ik moet altijd weer even zoeken naar de juiste instellingen en ook de kleuren zijn anders. Me toch voorgenomen om hem weer wat meer mee te nemen, ook omdat het gewicht zoveel lichter is.

hond en kat spelen in huis
365/6

De zondag is bij ons altijd wifi-loos. Elke zondag aan het eind van de ochtend gaat de wifi eruit. Dan gaan we als gezin iets doen. Dat kan van alles zijn: museum bezoek, wandelen, op bezoek gaan of zoals gister naar de film.
Na thuiskomst wilde Sil graag nog even lekker hangen op de bank met een filmpje. Nu ook renden Boris en Lotje dwars door de kamer heen.

De komende week start mijn eerste week als fulltime ondernemer. Ga ik starten met mijn Get Real masterclass bij Marieke Zwartscholten. Heb er heel veel zin in. Wil je me volgen? Volg me dan op Instagram of lees het blog volgende week 🙂

Wens jullie een fijne week toe.

Liefs, Christie

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy